Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon ΣΟΚ: 17χρονη παγιδευμένη στην ηλικία των 25.


17χρονη; 16χρονη; 15χρονη; Ε μέχρι εκεί..ενίοτε κατηφορίζω και στα 4-5 αλλά το ξεπερνάω σύντομα -εγώ, οι γύρω μου δεν ξέρω...
Μεγαλώνω και δε θέλω, δεν είμαι έτοιμη..αρνούμαι να μεγαλώσω! Τραύματα της παιδικής ηλικίας; Ποιος ξέρει..μπορεί.
Στον αρραβώνα μου ακούγαμε reggae με ολίγο lounge..Η reggae δική μου επιλογή φυσικά..θα μπορούσα να βάλω mazoo and the zoo και να το χαρώ περισσότερο αλλά λυπήθηκα τους μεγάλους.. Στον αρραβώνα μου..αρραβωνιάστηκα άρα..μεγάλωσα!!! Και είναι κάθε μέρα το νέο δαχτυλίδι στο δάχτυλο να μου το θυμίζει,μήπως να το αντικαταστήσω με ένα φραουλένιο που αγόρασα από τα jumbo πέρυσι; Και το δαχτυλίδι είναι πάνω στο δάχτυλο με το μακρύ νύχι, ναι έγραψα "μακρύ νύχι"! Άφησα τα νύχια μου να μακρύνουν όπως θα έκανε κάθε αρραβωνιασμένη που σέβεται τον εαυτό της..μάκρυνα τα νύχια μου εγώ που τα έτρωγα με κάθε ευκαιρία! Όχι, μη φανταστείς τις νευρωτικές που τρώνε τα νύχια με μανία σα να είναι πασατέμπος τέτοιο πρόβλημα δεν έχω..Θυσία μεγάλη το να αφήνω νύχια..που θέλουν λιμάρισμα, καθάρισμα, βάψιμο..καλά που άφησα τα μαλλιά μου στο φυσικό τους και δεν έχω το άγχος της ρίζας δηλαδή..που να σου πω την αλήθεια κάπου πήρε το μάτι μου 2 λευκές -ασημένιες για την ακρίβεια- τρίχες..αλλά πολύ ασημένιες..δε τις δοκίμασα στο σκοτάδι να δω αν λάμπουν,να θυμηθώ να το τσεκάρω..ο κακομοίρης ο Νιόνιος έζησε τη στιγμή που ανακάλυψα τη δεύτερη τρίχα..με την πρώτη είχα συμβιβαστεί εδώ και λίγα χρόνια, ακόμα να δεχτώ την ύπαρξη της νέας όμως..
Το άλλο πού το πας; Ξεπακέταρα τις προάλλες τα πράγματα που έφερα από το φοιτητόσπιτο..ανοίγω κουτί με μπιχλιμπίδια κυριαρχούσε το φούξια και το ροζ...ανοίγω την τσάντα με τα παπλώματα και τις κουβερτούλες..ροζ! Και μου έλεγε αυτός ο άνθρωπος όταν ήμασταν πάνω "βλέπεις πουθενά τίποτα δικό μου πάνω στο γραφείο;;" και του έδειχνα τον μαύρο κουμπαρά γουρουνάκι με τις κόκκινες και φούξια καρδούλες..και την οθόνη του υπολογιστή του που είχε πάνω αυτοκόλλητα Μπομπ Σφουγγαράκη που φυσικά του κόλλησα με το ζόρι για να σπάσει η ασπρίλα της τεράστιας οθόνης...(ακόμα τα έχει,από αυτή σου γράφω..)
Νομίζω τελικά πως πάνω στο ξεπακετάρισμα συνειδητοποίησα την τραγικότητα της κατάστασης..δεν είμαι 25,έχω μείνει κάπου ανάμεσα στα 16-17, πολλές φορές σκέφτομαι μόνο τι αρέσει σε μένα (όποτε ψωνίζω κάτι σε διακοσμητικό δηλαδή), περιμένω να πάω 18 για να δικαιολογώ μόνη τις απουσίες μου και να φύγω από το σπίτι...hellooooo? Έφυγα από το σπίτι...έμεινα σχεδόν 4 χρόνια στου διαόλου τη μάνα,είμαι στο πτυχίο μου...και ξαναγύρισα σπίτι μου! Το μόνο που μου λείπει είναι να βρω μια part-time δουλίτσα και να σηκώνω τηλέφωνα στην πιτσαρία της γειτονιάς κάθε Σ/Κ για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου...και όταν έρθουν τα γενέθλια του αγοριού μου να αφήσω το αφεντικό σύξυλο και να παρατήσω τη δουλειά γιατί μια μέρα του ζήτησα και δε μου την έδωσε!! (ναι, το έχω κάνει κι αυτό..)
Ρούχα. Δε μου αρέσουν τα δερμάτινα, αγαπώ το τζιν μου,τα αθλητικά μου και τις μπλούζες με κουκούλα..για all-star δε το συζητώ,έχω αδυναμία.. Παιχνίδια; Όλα τα παίζω..ξερή,μπουκάλα,όνομα-ζώο-πράγμα-φυτό, dnd, μονόπολη, pet society, trivial, δώσε μου παιχνίδια και είμαι φίλη σου για πάντα.. Gadgetάκια; Πάρε μου όσα θες! Πιο πολλή ώρα χαζεύω στο ouaou παρά στο zara. Τι, σήμερα δε θα πάμε για καφέ αλλά θα κάτσουμε μέσα; Τέλειαααα!! Κι αν πάμε έξω δε θέλω μπουζούκια και μαλακίες..πήγαινε με στα συγκρουόμενα, για bowling, στο allou! και πίστεψέ με θα περάσω θεϊκά!!
Όταν ανοίγει ο καιρός κυκλοφορώ με χρώμα..φοράω ροζ,γαλάζια,κίτρινα..όχι καρναβάλι,απλά σε λίγο πιο πάνω από το νορμάλ ποσότητες..δε μπορώ χωρίς χρώμα! Το χειμώνα πάλι φοράω χρώμα..απλά όχι φανταχτερό..η λευκή με ροζ πουά ομπρέλα μου το αποδεικνύει!
Δε θέλω παιδάκι μου να μεγαλώσω σου λέω..μήπως όλοι οι άλλοι βιάζονται;;; Ουφ..μήπως να το πάρετε λίγο αλλιώς εσείς οι μεγάλοι και να χαλαρώσετε; Δε μπορώ να σας βλέπω να βιάζεστε να συμβαδίσετε τις ψυχές σας με τις ρυτίδες σας και τα λευκά μαλλιά σας..καταπιέζεστε!
Όσο με παίρνει λοιπόν θα μείνω στα 16 μου..εκεί γύρω τέλοσπάντων..μη μου ζητάς να μεγαλώσω, δε μπορώ και δε θέλω...όταν χρειάζεται μπορώ να σοβαρευτώ, να φερθώ σαν 25άρα..στα 25 μου ευτυχώς αναγνωρίζω το πότε πρέπει..όταν δε χρειάζεται όμως ρίξε λίγο το κυριλέ υφάκι σου κι έλα να κάνουμε παρέα..να κάνουμε ποδήλατο,να περάσουμε ώρες στα Jumbo..να φάμε μαλλί της γριάς,να συζητήσουμε! Μη γερνάς πριν την ώρα σου...
Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Κοριτσοκατάσταση...επιβάλλεται!



Είχα καιρό να βρεθώ σε μια τέτοια..ΚΑΙΡΟ τώρα που το ξανασκέφτομαι..όχι από τα 15 μου που τριγύρναγα με τις φίλες μου και ακουγόμασταν σε όοοολη τη γειτονιά αλλά οκ, είχα καιρό και μου είχε λείψει απίστευτα! Γενικότερα είμαι του "χωρίς το μωρό μου δεν πάω πού-θε-νά!" αλλά μια στο τόοοοσο τη χρειάζομαι αυτή τη δόση glitter, ροζ/μωβ και στρασακίων...5 ώρες λοιπόν...5 κορίτσια.. άααπειρη κοινωνική κριτική (ναι,θάψιμο..εσύ δε θάβεις δηλαδή;;) χαρτοκαφεμαντεία,ζωδιοανάλυση,παιχνιδοανάλυση, ψυχανάλυση (κυρίως τέτοια),φωτογραφιοανάλυση, ό,τι να'ναι ανάλυση, well..it was FUN! Δεν έχω παράπονο, περνάω απίστευτα καλά όπου πηγαίνουμε σαν ζευγαράκι με το αμόρε και βλέπουμε τους φίλους μας..αλλά με την κοριτσοκατάσταση ξεσκάς! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα λοιπόν γιατί ξέρω πόσο τέλεια περνάς με τα γούτσου-γούτου του αμόρε και οτι σε καλύπτει σαν γκόμενος-φίλος-αδερφός-κολλητός-πατέρας αλλά ΔΕΝ είναι κορίτσι κι ας του κάνεις το μαλλί κοτσιδάκια! Όπως κι εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο και θα κάτσω να το δω μαζί του αν με ενδιαφέρει ο αγώνας, αλλά φαντάζομαι θα του άρεσε πιο πολύ να το δει με κάποιον που θα μπορεί να θάψει με επιχειρήματα τον Γκοβού("Γκοβού", isn't it?). Και μπορεί να σκέφτεσαι οτι οκ μωρέ δεν έχεις ακόμα ανάγκη τόση δόση φερομόνης στον αέρα αλλά πίστεψε με, αφού πας δε θα θες να φύγεις..Γενικότερα τα άτομα του ίδιου φύλου μπορούν να καταλάβουν σκέψεις/συναισθήματα/ιδέες που το αντίθετο φύλο δεν καταλαβαίνει...ή ΚΑΝΕΙ οτι δεν καταλαβαίνει, ή που κατακρίνει μέχρι βέβαια να βρεθεί με άτομα του ίδιου φύλου οπού θα βρεί κάφρους και ομοϊδεάτες και θα μπορέσει να κάνει τα ίδια και χειρότερα :D (γιατί αν εσυ σοβαρέ άντρα δε βαθμολογείς γκόμενες που περνάνε από απέναντι, και μόνο εγώ μοιράζω 7αράκια τότε να μου τρυπήσεις τη μύτη κι από την άλλη μεριά). Όπως και να'χει, κοριτσοκατάσταση..do it!

About Me

Η Φωτό Μου
Evelyn
Greece
Τι να πώ;;;Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν...
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Music for ur ears


Από το Blogger.