Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Μαύρη πέτρα.

Είμαι απίστευτα συναισθηματική αλλά μπορώ να τη ρίξω πίσω μου άνετα όταν μου έχεις κάνει κάτι ή όταν θέλω να σώσω τον εαυτό μου από μπερδέματα. Φεύγω έτσι απλά, μπορεί να τα κάνω σμπαράλια όλα πριν φύγω, αλλά μπορεί και να μην πω τίποτα.Μετά απλά παγώνεις στο μυαλό μου. Μένεις απλά μια εικόνα κάποιου,κάποτε. Τίποτα παραπάνω, υπάρχεις, αλλά αδιαφορώ πλήρως για την ύπαρξη σου.
Με εκνευρίζει αφάνταστα να γυρίζεις πίσω μετά από καιρό σα να μην τρέχει τίποτα, δε μ'αρέσει το ξαναζεσταμένο φαγητό. Όπως έφτιαξα το δρόμο μου μετά από σενα, κάνε κι εσυ το ίδιο, μην κολλάς σε μένα πάλι, μην ελπίζεις να γίνουμε όπως παλιά γιατί όλα αλλάζουν με τον καιρό, και ειδικά τα συναισθήματα. Είμαι αλλού πλέον. Έχω άλλους φίλους,άλλους ανθρώπους να με αγαπούν και να αγαπώ. Δε θέλω ουτε καν μια χαραμάδα για να σε βλέπω πού και πού, αφού έριξα μαύρη πέτρα δε θέλω τίποτα. Και εντάξει, μπορεί το γυαλί αν ραγίσει να ξανακολλήσει αλλά δεν έχω χώρο για σενα στη ζωή μου, και ούτε θέλω να βρω...δε θέλω καν να σου εξηγήσω το γιατί, μπορείς απλά να το δεχτείς και να προχωρήσεις;
Ξέρω γιατί γύρισες. Για να περηφανευτείς για τα κατορθώματα σου, για να δεις τι έχω καταφέρει εγώ, να συγκρίνεις και αν νίκησες να το χαρείς, να κοκορευτείς όπου βρεις. Τι κρίμα που δε θα σου δώσω ούτε καν αυτή τη χαρά! Και αν δέχτηκα και σου άνοιξα μια πορτούλα, το έκανα καθαρά από ευγένεια..να χαζέψεις λίγο κι εσυ. Μετά θα πατήσω κατά λάθος το delete -oops!- και θα μπορείς να ξανατραβήξεις το δρόμο σου καλή μου..ναι; Εξάλλου αν σε ήθελα στη ζωή μου, έστω να σε χαζεύω μια στο τόσο,θα είχα φροντίσει γι'αυτό πριν καιρό..θα το είχες καταλάβει,γιατί όταν μου λείπει κάποιος δε φοβάμαι να του το δείξω... αφού δε σου το έδειξα λοιπόν...bye bye bye :)


0 σκέψεις βγήκαν από το μυαλό των αναγνωστών...:

About Me

Η Φωτό Μου
Evelyn
Greece
Τι να πώ;;;Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν...
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Music for ur ears


Από το Blogger.