Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Σκορποχώρι part I*

"Σκορποχώρι part I";;; Ποιος θα το πίστευε πριν ένα-δυο χρόνια ότι θα έγραφα νέο σκορποχώρι και μάλιστα σε άλλο μέρος;; Τώρα που το κάνω, ναι, δηλώνω πως και officially it's the beginning of a new era!!!
Γιατί να τα φτιάξεις με μια γεματούλα/χοντρούλα/οχι κοκκαλιάρα τέλοσπάντων: Γιατί στις 9 το βράδυ που θα της πείς "Ρε μωρό δεν παραγγέλνουμε κανένα σουβλάκι;" δε θα σε κοιτάξει τρομαγμένη ούτε θα πάρει "μια σαλατίτσα" αλλά ευτυχισμένη θα σου πει "ένα απ'όλα και μια πατάτες" και θα γουρουνιάσετε παρέα! 
Όταν αποφασίσεις να αφήσεις κάτι στην άκρη, κάποιον αδικείς..και εκείνος αδικεί άλλον κοκ..είναι αλυσίδα, οπότε σκέψου λίγο πριν αλλάξεις τα σχέδιά σου!
Λύθηκαν τα μάγια..αλήθεια!Αφού να φανταστείς αυτή την εβδομάδα θυμηθήκαμε τα..νιάτα μας! LOL (ποιά μάγια θα μου πείς ανυποψίαστε αναγνώστη.. μη δίνεις σημασία!)Εδώ φυσικά κολλάει αυτό:

Καρτούν στο facebook; Λέμε ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!
"Θέλω να σε δω να σέρνεσαι και να με παρακαλάς 
θέλω να σε δώ στα γόνατα συγνώμη να ζητάς 
Θέλω να σε δώ να γίνεσαι γυαλάκι και να σπας 
θέλω να σε δω να κόβεσαι να κλαις και να πονάς...για μένα,για μένα!" ...Αν το πάρω απόφαση,αυτό θα κάνω lip sync!
Θάνατος στα έντομα που τριγυρίζουν ζουζουνίζοντας! Βέβαιος θάνατος σ'αυτά που θα τολμήσουν να καθήσουν πάνω στην οθόνη μου!!!
...To be continued!


*Σκορποχώρι = διάφορες σκέψεις που μου περνάνε απ'το μυαλό κατά διαστήματα,δεν έχουν καμία σχέση η μία με την άλλη, και δε χρειάζονται ανάπτυξη :)

0 σκέψεις βγήκαν από το μυαλό των αναγνωστών...:

About Me

Η Φωτό Μου
Evelyn
Greece
Τι να πώ;;;Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν...
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Music for ur ears


Από το Blogger.