Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Αλλεργία στις δεσμεύσεις!

Χρόνια την έχω,απλά δεν ήξερα πώς να την ονομάσω...Δε με ταλαιπωρεί αλλά μάλλον ταλαιπωρεί όσους τη λούζονται.
Δεν αντέχω ρε παιδάκι μου τις δεσμεύσεις! Δε μ'αρέσει να κανονίζω τι θα κάνω μετά από Χ μέρες,γιατί δεν ξέρω αν εκείνη τη μέρα θα έχω κέφι να το κάνω! Το θέμα είναι οτι δε το καταλαβαίνουν οι άλλοι..και πώς να τους το εξηγήσεις;
Παράδειγμα: Γνωρίζω συμφοιτήτρια, πιάνουμε κουβέντα, πάμε για καφέ. Μετά από κανά δίωρο κι αφού τα έχουμε εξαντλήσει όλα τα θέματα μου λέει "θες να τα πούμε κι αύριο;;" και εκεί νιώθω ΜΙΑ ασφυξία...ΕΝΑΝ πνιγμό...σα να μου κάνουν πρόταση γάμου! Ε οχι ρε κοπελιά δε θέλω αύριο πάλι καφέ γιατί μπορεί να είμαι πολυάσχολη (!) αλλά δε θα έχω κάτι να σου πω μετά από 24ώρες! Θες να καθόμαστε και να κοιταζόμαστε σα χάνοι; Εγώ δε θέλω! Θέλω να μου λείψεις, θέλω το χρόνο μου, θέλω να κάνω πρώτα τη μαλακία μου και μετά να σε πάρω ενθουσιασμένη τηλέφωνο και να σου πω "ΕΧΩ ΝΕΑ!". Άδικο έχω;; Φυσικά πού να το εξηγήσω όλο αυτό; Από τη μια ε δεν είναι και εύκολο να το πεις, απ'την άλλη και να τo πεις,λίγες είναι οι περιπτώσεις που θα καταλάβουν, οι υπόλοιπες απλά αντί να πάτε για καφέ θα σου στέλνουν μηνύματα..και "έλα στο msn!!!" Και εντάξει, να μπω στο msn...που θα μου πιάσει 9 στις 10 φορές να μου λέει τα χτεσινά σε επανάληψη, εκεί τι κάνω; Δικαιολογίες υπάρχουν...αλλά βαρέθηκα  να ψάχνω κι από μια κάθε φορά!
Δεν έχει να κάνει με σένα υποψήφια φίλη, δικό μου είναι το θέμα, δε θέλω να σε βαρεθώ, θέλω να μαζέψω νέα και να σε πιάσω μια μέρα από το απόγευμα ως το βράδυ να σου τα πω! Κατάλαβε με κι εσυ λίγο...πλιζ;
Επίσης...αν μια μέρα σε ακυρώσω, μη μου θυμώσεις. Ξέρεις οτι δεν έχω πρόγραμμα, σου το είπα από την αρχή, remember; Είπαμε είμαι αλλεργική..μην είσαι κι εσυ επίμονη..δώσε μου τον αέρα μου!! Αν όμως κάποια στιγμή εξαφανιστώ για καιρό για σκέψου,μήπως έγινες κουραστική; Να σκεφτόμαστε και λίγο τα ελαττώματά μας ε; Όχι αμέσως να βλέπουμε των άλλων! ;)

1 σκέψεις βγήκαν από το μυαλό των αναγνωστών...:

☾ Tzeni ☾ είπε...

δεν έχεις άδικο.. ποτέ τα τσιμπούρια δεν ήταν ευχάριστα! πιστεύω οτι ένας λόγος που μπορεί να χαλάσει μια φιλία είναι αυτό το συνεχές αυτοκολλητιλίκι!

About Me

Η Φωτό Μου
Evelyn
Greece
Τι να πώ;;;Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν...
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Music for ur ears


Από το Blogger.