Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Τι να σου πω κι εσένα τώρα! (ό,τι να'ναι!)


Έχω καιρό να γράψω...άλλες φορές δεν είχα τι να γράψω, άλλες φορές είχα τόσα πράγματα που δεν ήξερα από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω!!! Έφτασε το σήμερα λοιπόν...και μάντεψε,έχω πολλά να σου πω!!!Κάτσε να τα πάρω με τη σειρά..
Εκλογές: Πραγματικά, έχει κανείς σκοπό να πάει να ψηφίσει; Υπάρχει άνθρωπος που να βλέπει πολιτική συζήτηση στην τηλεόραση και δεν αλλάζει κανάλι;; Πόσο βαρέθηκα όμως!!! Πόσο τους σιχάθηκα όμως!! Ο καθένας να λέει ό,τι να'ναι προκειμένου να πάρει μια ψήφο! Βλέπεις ξαφνικά να γίνονται έργα στους δρόμους και καταλαβαίνεις πως είναι προεκλογική περίοδος!! Δεν είναι κοροϊδία να γίνονται έργα που θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να γίνουν,μόνο πριν τις εκλογές; Θα μου πεις..κάπως πρέπει να μας δελεάσουν εμάς τα πρόβατα...είδα πριν λίγο διαφήμιση στο facebook "συναυλία υποψήφιου τάδε με το Νίκο Πορτοκάλογλου"...τι λες τώρα;; Πορτοκάλογλου..πφφφφ ΑΝ ΔΕ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ MADONNA ΕΓΩ ΔΕ ΡΙΧΝΩ ΨΗΦΟ!!! Εντάξει,αφού θέλετε να μας δελεάσετε κάντε το..αλλά οχι με ό,τι κι ό,τι! Έτσι θα πάει η ψήφος,χαμένη;;;
Last minute update: Διαφήμιση Ψωμιάδη είδατε;; Keep working!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Yeah right..keep working us!!
Τηλεόραση: Χα.Εδώ με βρίσκεις ενημερωμένη! Παλιότερα έβλεπα ΑΝΤ1 σε καθημερινή βάση λόγω του Grey's Anatomy και του True Blood,τώρα που δεν έχει κάποιο από τα δυο όμως,άλλαξα κανάλι! Βλέπω Alpha λοιπόν..και ΤΙ βλέπω!!! Οικογενειακές ιστορίες έχει πάρει το μάτι σου;;; ΌΟΟΟΧΙ;;ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ;; Είναι must!! Καθημερινές οικογενειακές ιστορίες που μπορεί να συμβούν στον καθένα μας,προβλήματα και ανησυχίες..σαν ιδέα είναι νορμαλ...Αλλά έχεις δει ερμηνεία ηθοποιών;; Με πόση φυσικότητα παίζουν; Με πόση φυσικότητα ανοίγουν την πόρτα στην κάμερα να περάσει, και της μιλάνε ανοιχτά;; Έχω εντυπωσιαστεί λέμε! Είναι τα νέα Μεξικάνικα!! Οχι,οχι..καλύτερα από Μεξικάνικα!!! Νομίζω αξίζουν τηλεοπτικό βραβείο!!
Big brother: (ναι,το βλέπω και αυτό..έχει τίποτα καλύτερο;) Ο Ηλίας αδικείται...Δε φταίει αυτός που έπεσε μέσα σε όλους τους ξενέρωτους! Εντάξει,ώρες-ώρες φέρεται περίεργα αλλά όταν βρεί γυναίκα νομίζω θα συνέλθει!Μα κι αυτή η Στέλλα..τι του βρήκε του Αλέξη;; Επίσης θα ήθελα να πω οτι αυτό που κάνει η παραγωγή είναι ΑΙΣΧΡΟ. Ξέρουν οτι ο Φουκάκης έχει κοπέλα εκεί έξω και τον βάζουν σε αποστολές με την Εβελίνα που του την πέφτει "για πλάκα";;; Τα γίδια! Όπου σε πονάει θα σε πατήσουν για να πουλήσουν!Για άλλους δε λέω τώρα..τουλάχιστον έφυγαν τα μπάζα οι ξανθές και αναβαθμίστηκε λίγο στο μυαλό μου το big brother..από κατηγορία "οίκος ανοχής" ανέβηκε στο "μπήκαν τα γίδια στο μαντρί"..much much better!
Διαφήμιση της WIND: Ειλικρινά...ποιός ηλίθιος σκέφτηκε τη λέξη "παππουδο-γονείς-παιδιά";; Μπορώ άνετα να πετάξω το τηλεκοντρόλ στην τηλεόραση όταν την ακούω..ευτυχώς κρατιέμαι! Πραγματικά όμως,αυτό λέγεται σενάριο για διαφήμιση;;Δε το εχω σπουδάσει το πράγμα αλλά οκ, νομίζω δε θα σκεφτόμουν ποτέ αυτή τη βλακεία!!!
Το Νησί: Δεν έχω λόγια..Επιτέλους βλέπουμε κάτι της προκοπής!!!
Μουσική: Ακούω συνέχεια το Far From Everything από Mark Angelo και Shaya. Απίστευτο κομμάτι, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει όσο hit έγινε το -λατρεμένο- In and out of love! Επιτέλους κάναμε κι ένα βήμα μπροστά..
Αυτά!!! Δε νομίζω να με απασχολεί κάτι άλλο από την επικαιρότητα αυτή τη στιγμή..I'll be back όμως! :)

1 σκέψεις βγήκαν από το μυαλό των αναγνωστών...:

☾ Tzeni ☾ είπε...

*για τις εκλογές δεν κάνω σχόλιο.. τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!!
*ρε γαμώτο είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να βλέπω οικογενειακές ιστορίες να γελάω!! είχα δει την διαφήμιση της πρώτης ιστορίας που ο γιος τα είχε φτιάξει με στριπτιζέζ χαχαχα
*Big Brother??? δεν είναι λίγο πασέ;; :Ρ
*μην πιάσω τις διαφημίσεις γιατί όχι τηλεκοντρόλ..την τηλεόραση από το μπαλκόνι θα πετάξω!!
*αγαπάμε Νησί..
*όπως και στην τηλεόραση έτσι και στο ραδιόφωνο δεν μπορώ τις πολλές επαναλήψεις!Έχουν καταντήσει κουραστικοί οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί :/

About Me

Η Φωτό Μου
Evelyn
Greece
Τι να πώ;;;Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν...
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Music for ur ears


Από το Blogger.