Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Σκορποχώρι part I*

"Σκορποχώρι part I";;; Ποιος θα το πίστευε πριν ένα-δυο χρόνια ότι θα έγραφα νέο σκορποχώρι και μάλιστα σε άλλο μέρος;; Τώρα που το κάνω, ναι, δηλώνω πως και officially it's the beginning of a new era!!!
Γιατί να τα φτιάξεις με μια γεματούλα/χοντρούλα/οχι κοκκαλιάρα τέλοσπάντων: Γιατί στις 9 το βράδυ που θα της πείς "Ρε μωρό δεν παραγγέλνουμε κανένα σουβλάκι;" δε θα σε κοιτάξει τρομαγμένη ούτε θα πάρει "μια σαλατίτσα" αλλά ευτυχισμένη θα σου πει "ένα απ'όλα και μια πατάτες" και θα γουρουνιάσετε παρέα! 
Όταν αποφασίσεις να αφήσεις κάτι στην άκρη, κάποιον αδικείς..και εκείνος αδικεί άλλον κοκ..είναι αλυσίδα, οπότε σκέψου λίγο πριν αλλάξεις τα σχέδιά σου!
Λύθηκαν τα μάγια..αλήθεια!Αφού να φανταστείς αυτή την εβδομάδα θυμηθήκαμε τα..νιάτα μας! LOL (ποιά μάγια θα μου πείς ανυποψίαστε αναγνώστη.. μη δίνεις σημασία!)Εδώ φυσικά κολλάει αυτό:

Καρτούν στο facebook; Λέμε ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!
"Θέλω να σε δω να σέρνεσαι και να με παρακαλάς 
θέλω να σε δώ στα γόνατα συγνώμη να ζητάς 
Θέλω να σε δώ να γίνεσαι γυαλάκι και να σπας 
θέλω να σε δω να κόβεσαι να κλαις και να πονάς...για μένα,για μένα!" ...Αν το πάρω απόφαση,αυτό θα κάνω lip sync!
Θάνατος στα έντομα που τριγυρίζουν ζουζουνίζοντας! Βέβαιος θάνατος σ'αυτά που θα τολμήσουν να καθήσουν πάνω στην οθόνη μου!!!
...To be continued!


*Σκορποχώρι = διάφορες σκέψεις που μου περνάνε απ'το μυαλό κατά διαστήματα,δεν έχουν καμία σχέση η μία με την άλλη, και δε χρειάζονται ανάπτυξη :)
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Αλλεργία στις δεσμεύσεις!

Χρόνια την έχω,απλά δεν ήξερα πώς να την ονομάσω...Δε με ταλαιπωρεί αλλά μάλλον ταλαιπωρεί όσους τη λούζονται.
Δεν αντέχω ρε παιδάκι μου τις δεσμεύσεις! Δε μ'αρέσει να κανονίζω τι θα κάνω μετά από Χ μέρες,γιατί δεν ξέρω αν εκείνη τη μέρα θα έχω κέφι να το κάνω! Το θέμα είναι οτι δε το καταλαβαίνουν οι άλλοι..και πώς να τους το εξηγήσεις;
Παράδειγμα: Γνωρίζω συμφοιτήτρια, πιάνουμε κουβέντα, πάμε για καφέ. Μετά από κανά δίωρο κι αφού τα έχουμε εξαντλήσει όλα τα θέματα μου λέει "θες να τα πούμε κι αύριο;;" και εκεί νιώθω ΜΙΑ ασφυξία...ΕΝΑΝ πνιγμό...σα να μου κάνουν πρόταση γάμου! Ε οχι ρε κοπελιά δε θέλω αύριο πάλι καφέ γιατί μπορεί να είμαι πολυάσχολη (!) αλλά δε θα έχω κάτι να σου πω μετά από 24ώρες! Θες να καθόμαστε και να κοιταζόμαστε σα χάνοι; Εγώ δε θέλω! Θέλω να μου λείψεις, θέλω το χρόνο μου, θέλω να κάνω πρώτα τη μαλακία μου και μετά να σε πάρω ενθουσιασμένη τηλέφωνο και να σου πω "ΕΧΩ ΝΕΑ!". Άδικο έχω;; Φυσικά πού να το εξηγήσω όλο αυτό; Από τη μια ε δεν είναι και εύκολο να το πεις, απ'την άλλη και να τo πεις,λίγες είναι οι περιπτώσεις που θα καταλάβουν, οι υπόλοιπες απλά αντί να πάτε για καφέ θα σου στέλνουν μηνύματα..και "έλα στο msn!!!" Και εντάξει, να μπω στο msn...που θα μου πιάσει 9 στις 10 φορές να μου λέει τα χτεσινά σε επανάληψη, εκεί τι κάνω; Δικαιολογίες υπάρχουν...αλλά βαρέθηκα  να ψάχνω κι από μια κάθε φορά!
Δεν έχει να κάνει με σένα υποψήφια φίλη, δικό μου είναι το θέμα, δε θέλω να σε βαρεθώ, θέλω να μαζέψω νέα και να σε πιάσω μια μέρα από το απόγευμα ως το βράδυ να σου τα πω! Κατάλαβε με κι εσυ λίγο...πλιζ;
Επίσης...αν μια μέρα σε ακυρώσω, μη μου θυμώσεις. Ξέρεις οτι δεν έχω πρόγραμμα, σου το είπα από την αρχή, remember; Είπαμε είμαι αλλεργική..μην είσαι κι εσυ επίμονη..δώσε μου τον αέρα μου!! Αν όμως κάποια στιγμή εξαφανιστώ για καιρό για σκέψου,μήπως έγινες κουραστική; Να σκεφτόμαστε και λίγο τα ελαττώματά μας ε; Όχι αμέσως να βλέπουμε των άλλων! ;)
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Τι να σου πω κι εσένα τώρα! (ό,τι να'ναι!)


Έχω καιρό να γράψω...άλλες φορές δεν είχα τι να γράψω, άλλες φορές είχα τόσα πράγματα που δεν ήξερα από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω!!! Έφτασε το σήμερα λοιπόν...και μάντεψε,έχω πολλά να σου πω!!!Κάτσε να τα πάρω με τη σειρά..
Εκλογές: Πραγματικά, έχει κανείς σκοπό να πάει να ψηφίσει; Υπάρχει άνθρωπος που να βλέπει πολιτική συζήτηση στην τηλεόραση και δεν αλλάζει κανάλι;; Πόσο βαρέθηκα όμως!!! Πόσο τους σιχάθηκα όμως!! Ο καθένας να λέει ό,τι να'ναι προκειμένου να πάρει μια ψήφο! Βλέπεις ξαφνικά να γίνονται έργα στους δρόμους και καταλαβαίνεις πως είναι προεκλογική περίοδος!! Δεν είναι κοροϊδία να γίνονται έργα που θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να γίνουν,μόνο πριν τις εκλογές; Θα μου πεις..κάπως πρέπει να μας δελεάσουν εμάς τα πρόβατα...είδα πριν λίγο διαφήμιση στο facebook "συναυλία υποψήφιου τάδε με το Νίκο Πορτοκάλογλου"...τι λες τώρα;; Πορτοκάλογλου..πφφφφ ΑΝ ΔΕ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ MADONNA ΕΓΩ ΔΕ ΡΙΧΝΩ ΨΗΦΟ!!! Εντάξει,αφού θέλετε να μας δελεάσετε κάντε το..αλλά οχι με ό,τι κι ό,τι! Έτσι θα πάει η ψήφος,χαμένη;;;
Last minute update: Διαφήμιση Ψωμιάδη είδατε;; Keep working!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Yeah right..keep working us!!
Τηλεόραση: Χα.Εδώ με βρίσκεις ενημερωμένη! Παλιότερα έβλεπα ΑΝΤ1 σε καθημερινή βάση λόγω του Grey's Anatomy και του True Blood,τώρα που δεν έχει κάποιο από τα δυο όμως,άλλαξα κανάλι! Βλέπω Alpha λοιπόν..και ΤΙ βλέπω!!! Οικογενειακές ιστορίες έχει πάρει το μάτι σου;;; ΌΟΟΟΧΙ;;ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ;; Είναι must!! Καθημερινές οικογενειακές ιστορίες που μπορεί να συμβούν στον καθένα μας,προβλήματα και ανησυχίες..σαν ιδέα είναι νορμαλ...Αλλά έχεις δει ερμηνεία ηθοποιών;; Με πόση φυσικότητα παίζουν; Με πόση φυσικότητα ανοίγουν την πόρτα στην κάμερα να περάσει, και της μιλάνε ανοιχτά;; Έχω εντυπωσιαστεί λέμε! Είναι τα νέα Μεξικάνικα!! Οχι,οχι..καλύτερα από Μεξικάνικα!!! Νομίζω αξίζουν τηλεοπτικό βραβείο!!
Big brother: (ναι,το βλέπω και αυτό..έχει τίποτα καλύτερο;) Ο Ηλίας αδικείται...Δε φταίει αυτός που έπεσε μέσα σε όλους τους ξενέρωτους! Εντάξει,ώρες-ώρες φέρεται περίεργα αλλά όταν βρεί γυναίκα νομίζω θα συνέλθει!Μα κι αυτή η Στέλλα..τι του βρήκε του Αλέξη;; Επίσης θα ήθελα να πω οτι αυτό που κάνει η παραγωγή είναι ΑΙΣΧΡΟ. Ξέρουν οτι ο Φουκάκης έχει κοπέλα εκεί έξω και τον βάζουν σε αποστολές με την Εβελίνα που του την πέφτει "για πλάκα";;; Τα γίδια! Όπου σε πονάει θα σε πατήσουν για να πουλήσουν!Για άλλους δε λέω τώρα..τουλάχιστον έφυγαν τα μπάζα οι ξανθές και αναβαθμίστηκε λίγο στο μυαλό μου το big brother..από κατηγορία "οίκος ανοχής" ανέβηκε στο "μπήκαν τα γίδια στο μαντρί"..much much better!
Διαφήμιση της WIND: Ειλικρινά...ποιός ηλίθιος σκέφτηκε τη λέξη "παππουδο-γονείς-παιδιά";; Μπορώ άνετα να πετάξω το τηλεκοντρόλ στην τηλεόραση όταν την ακούω..ευτυχώς κρατιέμαι! Πραγματικά όμως,αυτό λέγεται σενάριο για διαφήμιση;;Δε το εχω σπουδάσει το πράγμα αλλά οκ, νομίζω δε θα σκεφτόμουν ποτέ αυτή τη βλακεία!!!
Το Νησί: Δεν έχω λόγια..Επιτέλους βλέπουμε κάτι της προκοπής!!!
Μουσική: Ακούω συνέχεια το Far From Everything από Mark Angelo και Shaya. Απίστευτο κομμάτι, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει όσο hit έγινε το -λατρεμένο- In and out of love! Επιτέλους κάναμε κι ένα βήμα μπροστά..
Αυτά!!! Δε νομίζω να με απασχολεί κάτι άλλο από την επικαιρότητα αυτή τη στιγμή..I'll be back όμως! :)

About Me

Η Φωτό Μου
Evelyn
Greece
Τι να πώ;;;Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν...
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Music for ur ears


Από το Blogger.